Автосвіт

неділю, 10 листопада 2013 р.

Автомобіль світового рівня – зроблено в Україні!

У ході конференції AutoProm.Ua-2013 було 
об’явлено сенсаційну новину – в Україні будуть 
випускати дійсно сучасний і якісний легковий автомобіль.



Один з керівників українського автомобільного заводу розповів, що практично завершені переговори з одним з провідних світових автовиробників про постановку на конвеєр сучасної моделі легкового автомобіля найпопулярнішого в Україні класу. Договір передбачає не «прикручування коліс» (SKD-складання), а повномасштабне виробництво (штампування деталей, зварювання, фарбування кузовів їх остаточна збірка).

Слід зазначити, що цей автомобіль не китайського виробництва або розробки. Йдеться про модель, яка створювалася «з нуля» зовсім недавно, концерном зі світовим ім'ям і в даний момент випускається на інших підприємствах холдингу. Тобто, ми говоримо не про зняту з виробництва в інших країнах модель – вона продається практично у всіх розвинених державах світу. Більше того, даний автомобіль за результатами незалежних краш-тестів EuroNCAP завоював максимальні 5 зірок – а це означає, що по безпеці він не гірший за інші сучасні іномарки. Джерела, близькі до заводу, повідомляють, що незабаром на підприємство прибуде делегація від даного світового автоконцерну, яка вивчатиме технічні нюанси постановки на конвеєр цієї моделі. Швидше за все, щільна робота з впровадження моделі в потік почнеться з початку 2014 року.

Інтрига поки не розкривається і пропонується читачам блогу АвтоСвіт проаналізувати наявні дані і висловити свої припущення, який саме автомобіль і на якому підприємстві буде випускатися найближчим часом. Свої припущення, обов'язково з обгрунтуванням, пишіть в коментарях до цієї статті. Той, хто першим правильно відповість з наданням вагомих аргументів, отримає славу кращого знавця автопрому!

Немає коментарів: