Автосвіт

середу, 6 листопада 2013 р.

Перші фотографії нового кабріолета MINI Cooper потрапили до Інтернету

За півтора тижні до прем'єри нового MINI Cooper, автомобіль в кузові кабріолет був помічений фотографами під час транспортування на платформі вантажівки, повідомляє інтернет-видання worldcarfans. Незважаючи на традиційний камуфляж, в дизайні моделі з м'яким відкидним верхом легко вгадуються риси концепту Vision, представленого публіці влітку цього року.
Дизайн екстер'єру новинки витриманий в традиційному для марки стилі. Гексагональна решітка радіатора і великі овальні фари давно стали візитною карткою MINI. Зміни в екстер'єрі автомобіля мінімальні: основні світлодіодні фари отримали окантовку що світиться, яка виконує функцію денних ходових вогнів, а протитуманки так і залишилися в бампері, хоча в концепті були інтегровані в грати радіатора. Наскільки новий MINI Cooper змінився в салоні за отриманими фотографіями оцінити неможливо.
За попередньою інформацією новий MINI Cooper в кузові кабріолет буде оснащуватися тим же набором двигунів, що і хетчбек. Покупцям будуть доступні версії з двома бензиновими двигунами: півторалітровим мотором потужністю 134 кінських сил і дволітровим 189-сильним двигуном. У дизельної модифікації під капотом встановлений півторалітровий мотор в 114 кінських сил. Для всіх двигунів буде доступна як механічна, так і автоматична трансмісія. 


В якості оффтоп хочу згадати про каталог українських інтернет-ресурсів: Портал українця - Українська національна ідея; популярізація українських інтернет-ресурсів; каталог сайтів; анонси; аналітичні публікації та новини; фотогалереї; погода; гумор.

Немає коментарів: