Автосвіт

пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

В жовтні Skoda встановила рекорд продажів


Skoda встановила рекорд з продажу своїх автомобілів в жовтні місяці, скорочення спаду продажів спостерігалося з початку року завдяки запуску нових моделей.

Автовиробник продав 83 800 автомобілів у жовтні, що становить 7,5 відсотка росту порівняно з аналогічним періодом минулого року. У період з січня по жовтень 2013 року продано 768 700 одиниць авто, падіння продажів скоротилося до 3,3 відсотка порівняно з падінням в 4,5 відсотка протягом перших дев'яти місяців цього року.

В Skoda кажуть, що зростання продажів в Європі в жовтні перевищило 10%, в тому числі 23,5 відсотка зростання в Німеччині.

"Незважаючи на складні ринкові умови, нові замовлення продовжують надходити", йдеться в релізі Skoda.

Продажі нового компактного Octavia перевищили очікування, кажуть в Skoda. У Західній Європі продажі нової Octavia збільшився на 50 відсотків у жовтні і в Центральній Європі на 23 відсотків порівняно з тим же місяцем минулого року. Вихід на ринок для нового покоління Octavia в Китаї заплановано на наступний рік.

Skoda очікує, що на збільшення обсягу продажу вплине новий Rapid Spaceback, - компактна модель що дебютує на європейських ринках. Вже надходять попередні замовлення оновлений Yeti - малолітражний позашляховик, який з’яаиться на автомобільному ринку в січні.

Автомобільна компанія Skoda збільшила продажі своїх автомобілів у Західній Європі в жовтні на 17 відсотків, що в штучному виразі становить 32 400 одниці техніки.

Немає коментарів: