Автосвіт

четвер, 14 листопада 2013 р.

Завтра в Києві футбол, а в регіонах - «Кобра»



 
Є дві новини - хороша і на уважність. Хороша новина в тому, що паркуватися біля «Олімпійського» завтра не варто, оскільки відбудеться матч між збірними України і Франції. Уважними повинні бути водії Києва, Київської, Одеської, Волинської області та Севастополя - тут працює спецзагін ДАІ.


Футбольний матч між збірними України та Франції відбудеться 15 листопада в 21 годин 45 хвилин на «Олімпійському». Захід знаковий і в цілях забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів ДАІ просить не паркувати автомобілі поблизу стадіону з 8 ранку. Не варто порушувати правила паркування в зоні вулиць Фізкультури, Великої Васильківської, Жилянській, Шота Руставелі, Саксаганського та Еспланадної.

Рекомендація ДАІ також поширюється на бульвар Лесі Українки (від вулиці Госпітальної до провулка Щорса ) і вулицю Димитрова (від вулиці Великої Васильківської до вулиці Барбюса в обох напрямках). Будьте уважні і обачні, дотримуйтесь вимог регулювальника, постійних і тимчасових дорожніх знаків і нехай наші виграють у французів.

Друга новина датована 14 листопада і полягає в тому, що спецзагін ДПС (колишня «Кобра» ) стежить за дорожнім рухом на Волині, Київщині, Одещині та в місті Севастополі. ДАІ активізує свою роботу в регіонах не тільки для профілактики аварійності. У Волинкской області спецозагони в білих сорочках з'явилися вже сьогодні, а в Одеській області та Севастополі стануть з суботи. Київську область і столицю контролюють з початку листопада.

https://blogun.ru/satrapycddccgg.html


Немає коментарів: